Ingrediënten voor 4 personen:
- 200 g La Vie Est Belle Greek Falafel
- 250 g blauwe druiven
- 130 g Kalamon olijven, ontpit
- 200 g Griekse fetakaas
- 80 g jonge spinazie
- 1 komkommer
- 3-4 Coeur de Boeuf tomaten
- 60 ml olijfolie
- 60 ml rode wijnazijn
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 tl mosterd
- Paar takjes bladpeterselie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Plaats de La Vie Est Belle Greek falafels op een bakplaat samen met de druiven. Rooster in de oven voor 8 à 10 minuten.
- Snij de rode ui in dunne ringen, plaats in een schaaltje en giet er de helft van de rode wijnazijn over samen met een snuifje zout. Laat even intrekken.
- Hak de olijven en peterselie fijn, kruimel de feta, snij de komkommer en de tomaat in plakken.
- Leg op ieder bord wat spinazie, komkommer, tomaat, feta, olijven, de geroosterde La Vie Est Belle Greek falafels en druiven bij.
- Maak een dressing van olijfolie, rode wijnazijn, knoflook, mosterd en bladpeterselie. Kruid met peper en zout.
- Giet de dressing over de salade en eet smakelijk!