Blijf op de hoogte
van alle weetjes
La vie est belle is meer dan een producent van vegetarische en biologische producten. Via deze blog willen we iedereen een kijk geven achter de schermen van ons bedrijf en jullie tonen waar onze organisatie voor staat.
Aangevuld met bloemkool, vegan look-yoghurt sausje, granaatappelpitjes, bladspinazie, munt en platte peterselie
Aangevuld met guacamole, koriander, chili en lente-ui
Spring rolls gevuld met curryspread, mango, wortel, rijstnoodles, munt, koriander en komkommer
Met avocado, wortellinten en komkommerlinten, koriander, rode ui en geroosterde cashewnoten
Geroerbakte Curry reepjes, paksoi en bimi (broccolini) met een gember-look-sesamsausje en geroosterde pindanoten.
Een bowl met gebakken Curry reepjes, paddenstoelen, geroosterde broccoli, zoete aardappel, en een laksa curry saus.
Een snel gerechtje met onze Falafel als basis, aangevuld met groene groentjes en geroosterde pinda
Hoe zorg je ervoor dat vegetarische lekkernijen ook duurzaam zijn? Tendens.tv kwam bij ons op bezoek.
Heerlijk gezond herfstgerecht en snel klaar!
Deze revolutie is een nieuwe stap in de zoektocht naar een steeds duurzamere manier van werken.
Peulvruchten hebben toekomst in Vlaanderen. La vie est belle is enthousiast en stapt in de lokale korte keten.
Onze seizoensburger met een salade van geroosterde herfstgroenten, en een no-waste dressing van wortelloof. Het perfecte herfstgerecht.
Gevulde courgette – met de nieuwe Tartin’O – in de oven, met couscous en een frisse specerijenmix
Het is niet evident om een goed product te verbeteren, maar we namen de klantenfeedback ter harte.
Het falafel gamma breidt uit met drie wereldse smaken Italian, Mexican & Greek
Aan de slag met de ‘Falafel Greek’: Kurkumasocca met salsa van mais, mango, chili, munt, limoen…
Falafel ‘Italian’ met Risotto van volkoren ronde rijst en cannellini bonen, basilicum, tijm, …
‘Falafel Greek’ met een salade van spiralized courgetti, komkommerlinten, geschaafde venkel & spruitjes
Het magazine ‘West-Vlaanderen werkt’ klopte aan bij onze zaakvoerder voor een babbel over duurzaam ondernemen.
Om onze nieuwe falafel range te lanceren, brachten we onze verdelers ‘in primeur’ op de hoogte via bike-delivery.
Onze drive voor duurzaamheid proberen we in de praktijk te brengen door het vormen van sterke ketens, van landbouwer tot winkelier.
Afgelopen maand stelde Stefaan Deraeve de laatste ontwikkelingen in het GloPack project voor op BioFach 2020.
De Kinowa-burger is het exponent van de La vie est belle-filosofie. Een smaakvolle burger…
Het project is gericht op de zoektocht naar oplossingen voor voedselverpakkingen en verspilling tegen te gaan…
Deze mediterrane falafel salade is super makkelijk: de knapperige falafel in combinatie met een frisse zelfgemaakte dressing en kruidige hummus is echt een aanrader…
Vier nieuwe producten met 100 procent lokaal geteelde biologische soja, dit wordt het eindresultaat van een uniek…
La vie est belle heeft jarenlang met een compact team gewerkt. Maar zet nu zijn eerste stappen in het uitwerken van een formeel HR- en loopbaanbeleid…